Doulat

Mari Forsberg

Doula Mari Forsberg.

Olen kolmen lapsen äiti, mindfulness-ohjaaja, kulttuurituottaja ja koulutettu doula Helsingistä. Doulatyötä olen tehnyt vuodesta 2015. Uskon naisissa olevaan sisäiseen viisauteen ja voimaan synnyttää ja tarjoan tietoni, taitoni ja osaamiseni synnyttäjän käyttöön. Voin tarvittaessa ohjata synnyttäjää ja puolisoa valmistautumaan synnytykseen mindfulness-harjoituksien avulla. Pohjakoulutukseni on FM, taidehistoria ja olen opiskellut myös taidelähtöisiä menetelmiä, joiden avulla voi pohtia omaa suhtautumistaan raskauteen, synnytykseen ja niitä seuraavaan uuteen elämänvaiheeseen. Voit kysyä myös synnytysvalokuvausta. www.doulahelsinki.fi,
forsberg.mari@gmail.com, p. 050-3251909.

Piia Jokela-Nuoranen

Doula Pia Jokela-Nuoranen.

Olen kolmen lapsen äiti (-06, -13 ja -15) joista kaksi viimeistä olen synnyttänyt kotona veteen. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja viittä vaille lisensiaatti. Työkseni olen ollut käsityönopettaja ja didaktiikan lehtori vuosina 2000-2010, sittemmin sertifioitu doula ja vyöhyketerapeutti, sekä koulutettu hieroja. Perustin Suomen ensimmäisen synnytyskodin vuonna 2016.

Teen töitä naisten ja perheiden kanssa suurella sydämellä, lämmöllä ja intuitiolla – tavoitteena elämän langan eheä jatkumo ja naisten/perheiden voimaantuminen synnytyskokemuksesta. Ihminen on kokonaisuus: keho, mieli ja henki ovat kaikki yhtä tärkeitä! Nykyisessä työssäni pyrin siihen, että nämä kolme osa-aluetta tanssivat jokaisessa asiakkaassani suloisessa harmoniassa Hymiö
Vaikka kotisynnytykset ovat sydäntäni erityisen lähellä, tulen tottakai doulaksi myös sairaalaan. Doulana tuen sinua juuri itsesi näköisissä valinnoissa. Lähes sata doulakokemusta takaavat sen, että saat doulaksesi ammattitaitoisen, monessa eri tilanteessa koulitun doulan avun ja tuen. Doulalaukustani löytyvät tens-laite, gua sha kampa, kehomagneetit, korvakuulat, eteeriset öljyt, homeopaattinen synnytyspakki, yrtit ja kauratyynyt. Lisää palveluistani voit lukea täältä: http://www.synnytyssyli.fi sekä www.doulapiia.wordpress.com  doulapiia@yahoo.fi, p: 050 4096868
”We have a secret in our culture, and it’s not that birth is painful. It’s that women are strong.” by Laura Stavoe Harm

Jenna Moisala

Doula Jenna Moisala.

Olen kolmen lapsen äiti, doula, imetysohjaaja (WHO), fysioterapeutti, lymfaterapeutti, hypnosynnytysvalmentaja ja lisäksi tarjoan raskaushierontaa. Doulan ja synnytysvalmentajan työtä olen tehnyt syksystä 2015 lähtien ja samalla opiskellut äitiysfysioterapiaa, sekä kehon ja mielen yhteyttä yhä syvemmin. Kouluttaudun myös doulana jatkuvasti. Kokemusta on kertynyt kymmenistä synnytyksistä ja lukuisista vaihtelevista tilanteista.

Syntymän voiman äärelle avustaminen on minulle suuri intohimo, jonka parissa on loputtoman kiehtovaa saada työskennellä. Olen doulana herkkä kuuntelemaan asiakastani ja lisäksi voin tarjota lukuisia rentoutuskeinoja, joilla tuntea olo paremmaksi synnytyksen aikana. Isän, puolison tai muun kumppanin roolin tukeminen on mielestäni yksi palkitsevimpia asioita doulan työssä ja lähellä sydäntäni on myös auttaa luomaan toimiva yhteys kätilön kanssa. Lisätietoja palveluistani löydät verkkosivuiltani www.hoivallus.fi sekä  synnytysrentoutumiseen tukea verkkokurssiltani www.rentosynnytys.fi. Sposti:  jenna.moisala@hoivallus.fi , p:  050 346 7946.

Salla Pyykkönen

Doula Salla Pyykkönen

Ensimmäinen reilusta kymmenestä doulavauvastani syntyi keväällä 2014. Samana keväänä lähdin synnytysdoulan opintielle ja marraskuussa 2015 valmistuin imetysohjaajaksi (Unicef/WHO). Kouluttaudun jatkuvasti osallistumalla erilaisille alan kursseille ja konferensseihin. Olen aiemmalta koulutukseltani venäjän kääntäjä ja tulkki (FM). Olen erityisen kiinnostunut suomalaisista ja itäisten sukukansojemme ikiaikaisista viisauksista synnytyksenhoidossa, raskaus- ja lapsivuodeaikana. Tervetuloa Varataivaan alle: https://www.facebook.com/varataivas,
salla (at) varataivas.fi, p. 0400-946838.

Lotta Rask

Doula Lotta Rask.

Olen kahden lapsen äiti, teatteritieteen maisteri, draamaopettaja ja koulutettu doula. Olen toiminut doulana keväästä 2016 lähtien. Uskon, että ajankohtainen, luotettava tieto yhdistettynä kykyyn toimia yhteistyössä oman kehon kanssa kantavat pitkälle. Etsimme yhdessä sopivat tavat valmistautua, jotta synnytyksesi olisi sinulle voimia antava kokemus. Vahvuuteni on tilannetaju ja herkkyys, haluan antaa sinulle tilan löytää oma voimasi äitiyden mysteerin äärellä. www.doulahelsinki.fi.
rask.lotta (at) gmail.com, p. 045-6306592.

Rosalia Pihlajasaari

Rosalia on meidän ryhmämme uusin jäsen. Hän asuu lahdessa ja tekee douluksia myös pääkaupunkiseudulle.

Marjaana Siivola

Sertifioitu doula Marjaana Siivola
Sertifioitu doula Marjaana Siivola

Olen toiminut doulana vuodesta 2012 ja kokemusta on kymmenistä erilaisista synnytyksistä. Olen sertifioitu doula (DONA), doulakouluttaja (DONA), Aquamama ohjaaja, synnytysvalmentaja, DI, tutkija ja tekniikan lisensiaatti.

Doulauksessani sinä, sinun tilanteesi sekä toiveesi ovat palveluni lähtökohtia. Käyn jatkuvasti koulutuksia parantaakseni osaamista, minkä saat doulapalvelu kautta käyttöösi.
Tervetuloa synnytysvalmennuksiini, joita on saatavissa kaikkien tämän ryhmän doulien doulapakettien osana: Synnytyksen ABC tai Synnytys epiduraalilla. Blogi löytyy osoitteesta: www.synnytyksenabc.fi.
Tule tutustumaan minuun doulailtaan tai Kysy doulalta -tilaisuuksiin. Ajankohdat ja doulapalveluiden tarjonnan löydät osoitteesta   www.doules.fi/doula, marjaana@synnytyksenabc.fi, 050-5969011.
Tarjolla on heti-, pika-, kevytdoulaus sekä peruspaketti.

Malla Salminen

Doula Malla Salminen.