Doulat

Mari Forsberg

Olen kolmen lapsen äiti, mindfulness-ohjaaja, kulttuurituottaja ja koulutettu doula Helsingistä. Doulatyötä olen tehnyt vuodesta 2015. Uskon naisissa olevaan sisäiseen viisauteen ja voimaan synnyttää ja tarjoan tietoni, taitoni ja osaamiseni synnyttäjän käyttöön. Voin tarvittaessa ohjata synnyttäjää ja puolisoa valmistautumaan synnytykseen mindfulness-harjoituksien avulla. Pohjakoulutukseni on FM, taidehistoria ja olen opiskellut myös taidelähtöisiä menetelmiä, joiden avulla voi pohtia omaa suhtautumistaan raskauteen, synnytykseen ja niitä seuraavaan uuteen elämänvaiheeseen. Voit kysyä myös synnytysvalokuvausta. www.doulahelsinki.fi,
forsberg.mari (at) gmail.com, p. 050-3251909.

Piritta Hagman

Piritta toimii Äitiysfysio toiminimen kautta.

Piia Jokela-Nuoranen

Piia toimii toiminimen Napanuoranen kautta.

Jenna Moisala

Olen kolmen lapsen äiti, doula, fysioterapeutti, lymfaterapeutti, hypnosynnytysvalmentaja sekä tarjoan raskaushierontaa. Olen tehnyt doulan ja synnytysvalmentajan työtä syksystä 2015 lähtien ja lisäksi polkuni johtaa fysioterapeutin ammattiani jatkuvasti äitiysfysioterapian suuntaan. Opiskelen parhaillaan lantion ja keskivartalon alueen fysioterpiaa ja voin auttaa sinua myös monissa niihin liittyvissä kysymyksissä.

Mielen ja ajatusten yhteys kehon toimintaan on minulle se suurin intohimo, jonka parissa on loputtoman kiehtovaa saada työskennellä. Asiakkaani kertovat, että heillä on valmennusteni ja doulasuhteen kautta paljon parempi ymmärrys omasta kehostaan – ja tällä on usein erittäin paljon merkitystä synnytyksessä. Lisätietoja palveluistani löydät verkkosivuiltani www.hoivallus.fi

Salla Pyykkönen

Ensimmäinen reilusta kymmenestä doulavauvastani syntyi keväällä 2014. Samana keväänä lähdin synnytysdoulan opintielle ja marraskuussa 2015 valmistuin imetysohjaajaksi (Unicef/WHO). Kouluttaudun jatkuvasti osallistumalla erilaisille alan kursseille ja konferensseihin. Olen aiemmalta koulutukseltani venäjän kääntäjä ja tulkki (FM). Olen erityisen kiinnostunut suomalaisista ja itäisten sukukansojemme ikiaikaisista viisauksista synnytyksenhoidossa, raskaus- ja lapsivuodeaikana. Tervetuloa Varataivaan alle: https://www.facebook.com/varataivas,
salla (at) varataivas.fi, p. 0400-946838.

Lotta Rask

Olen kahden lapsen äiti, teatteritieteen maisteri, draamaopettaja ja koulutettu doula. Olen toiminut doulana keväästä 2016 lähtien. Uskon, että ajankohtainen, luotettava tieto yhdistettynä kykyyn toimia yhteistyössä oman kehon kanssa kantavat pitkälle. Etsimme yhdessä sopivat tavat valmistautua, jotta synnytyksesi olisi sinulle voimia antava kokemus. Vahvuuteni on tilannetaju ja herkkyys, haluan antaa sinulle tilan löytää oma voimasi äitiyden mysteerin äärellä. www.doulahelsinki.fi.
rask.lotta (at) gmail.com, p. 045-6306592.

Malla Salminen

Malla toimii toiminimen Maamama kautta.

Marjaana Siivola

Sertifioitu doula Marjaana Siivola

Olen toiminut doulana vuodesta 2012 ja kokemusta on kymmenistä synnytyksistä. Olen seritifioitu doula (DONA), doulakouluttaja (DONA), Aquamama ohjaaja, synnytysvalmentaja, DI, tutkija ja tekniikan lisensiaatti.

Doulauksessani sinä, sinun tilanteesi ja toiveesi ovat palvelun lähtökohtia. Käyn jatkuvasti koulutuksia parantaakseni palveluani sinulle.
Tervetuloa synnytysvalmennuksiini, joita on saatavissa kaikkien tämän ryhmän doulien doulapakettien osana: Synnytyksen ABC tai Synnytys epiduraalilla. Blogi löytyy osoitteesta: www.synnytyksenabc.fi.
Tule tutustumaan minuun doulailtaan tai kysy doulalta tilaisuuksiin. Ajankohdat ja doulapalveluiden tarjonnan löydät osoitteesta   www.doules.fi/doula, marjaana@synnytyksenabc.fi, 050-5969011.
Tarjolla on heti-, pika-, kevytdoulaus sekä peruspaketti.